середу, 20 квітня 2016 р.

      До уваги бібліотекарів району !!!


      "Прапор України - прапор миру"

     Всеукраїнська газета "Сільський вісник", та ТОВ"СІ.В"  планує на честь 25-річчя Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України у період з 21 по 25 серпня 2016 року у місті Києві створити із живих квітів найбільший у світі національний прапор України площею близько 15.000 кв.м. з подальшою реєстрацією цього заходу у Книзі рекордів Гіннеса та в національному проекті "Книги рекордів України" 23 серпня 2016 року.
Складові частири прапора за підтримки організаторів акції, районних представників ТОВ"СІ.В" будуть вирощуватися в кожному районі і обласних центрах країни до Дня Державного Прапора України 23 серпня 2016 року.
  Усі заклади культури, які приймуть участь у всеукраїнській акції"Прапор України - прапор миру" і замовлять 5 наборів "Прапор" в газеті "Сільський вісник" на :cib.net.ua. на протязі 5-ти років безкоштовно від ТОВ"СІ.В" будуть отримувати до 30-річчя Дня Незалежності України 2021 року насіння квітів, для створення на своїй клумбі Прапору України з живих квітів площею 5 м.кв.
 Призерами стануть 20 сімейних пар, 20 учасників закладів культури, освіти та 20 учасників від підприємств, організацій які виростили прапора з живих квітів в країні, будуть нагороджені організаторами акції поїздкою  в квітні 2017 року до парку квітів "Кьокенкоф" у Голландію та персональною копією сертифіката учасника в рекорді Книги рекордів Гіннеса та Книги рекордів України, а також будуть інші нагороди для учасників.Реалізацію заходу підтримали насіннєві та виробничі фірми Голландії, Німеччини, Польщі, Бельгії. Японії,Франції, США.

Немає коментарів:

Дописати коментар