пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

Увага ! Конкурс

Читай! Висловлюйся, ділись думками...

Центральна бібліотека імені Ю.Словацького, Кременецький ботанічний сад, Кременецький краєзнавчий музей, Кременецько-Почаївський державний історико-культурний заповідник, Національний природний парк "Кременецькі гори", районний інформаційний центр "Діалог" оголошують літературно-краєзнавчий конкурс під назвою "Відпочинок на Кременеччині".
До участі в творчому змаганні прийматимуть художні твори у популярних жанрах(детектив, пригодницький, любовно-сентиментальний), які дотепер ніде не публікували. Сюжет твору обов'язково має бути пов'язаний зі знаменними та пам'ятними місцями Кременеччини, об'єктами готельно-санаторного комплексу, громадського харчування, торгівлі та туристичної інфраструктури. Вік, місце проживання, професії учасників конкурсу не обмежують.
Конкурс проводитимуть у двох номінаціях:
1) Малі жанрові форми(оповідання, новели, етюди)"Вихідні на Кременеччині". Обсяг твору-до 80 тисч знаків із пробілами;Гран-прі у згаданій номінації - 1000 грн.;твори дипломантів опублікують у місцевих та загальнодержавних періодичних виданнях.
2) Романи та повісті "Літо на Кременеччині". Обсяг конкурсних творів - від 240 тисяч знаків із пробілами. Гран-прі у згаданій номінації - 5000 грн.; твори дипломантів будуть опубліковані окремими книгами.
Конкурсні твори приймають за адресою: Центральна бібліотека ім. Ю.Словацького, вул. Шевченка,18. м.Кременець Тернопільської обл.
до 15 травня 2016 року. 
Твори мають бути роздруковані на одному боці стандартних аркушів формату А4 шрифтом 14 пт із міжрядковим інтервалом 1,5. На титульній сторінці вказують назву твору та конкурсний псевдонім автора. До рукопису додають заклеєний конверт, підписаний тим же творчим псевдонімом.У цьому конверті має міститися аркуш із відомостями про автора.
Оцінювання конкурсних робіт відбуватиметься у два етапи. На відбірному етапі журі відбирає по п'ять робіт у кожній номінації. На оціночному етапі шляхом бального оцінювання визначатимуть переможців в обох номінаціях.
Результати конкурсу будуть оприлюднені в Кременецькій районній газеті "Діалог" 3 червня 2016 року.

Оргкомітет

Немає коментарів:

Дописати коментар