понеділок, 11 квітня 2016 р.

Кременецька центральна бібліотека ім.Ю.Словацького
запрошує на лекції й практичні заняття циклу "Літературна кухня", які відбуватимуться  щочетверга, о 17.00, та щонеділі, о 13.00 год.(м.Кременець, вул.Шевченка,18)

Кременеччина багата на обдарованих, творчих людей.Проте творчість буває успішною тоді, коли вона спирається на фундамент професійних знань та навичок.

Саме для творчих людей Кременецька центральна бібліотека імені Ю.Словацького розпочала весняний лекторій "Красиве і корисне". Лекційний масив складатиметься з кількох тематичних курсів постійних лекторів та окремих лекцій запрошених гостей.
Один із найцікавіших лекційних циклів -"Літературна кухня або Школа прозаїка-
початківця" Сергія Синюка,  члена Національної спілки письменників України, лауреата премії імені Уласа Самчука.Згаданий лекційний цикл почали формувати ще в 2010 році, коли С.Синюк був інструктором Міжнародного літературно-журналістського табору "Полювання на пригоду".
Протягом 2015-2016 років лекції про літературну творчість автор читав у Луцьку, Тернополі, Рівному.
 Рецепти "Літературної кухні" стануть у пригоді не тільки творчій молоді - учням та студентам, які планують пов'язати своє життя з журналістикою та літературою, але й усім, кому навички творчого письма та зв'язного мовлення потрібні на роботі та побуті: педагогам і державним службовцям, працівникам інформаційно-аналітичних професій та прозаїкам-аматорам.
Окрім лекцій Сергія Синюка, цикл "Літературна кухня" передбачає також майстер-класи відомих українських письменників, творчі майстерні з доопрацювання та редагування проблемних текстів, індивідуальні творчі консультації , організацію обміну творчим досвідом серед відвідувачів лекторію.
                                                                                                        Оргкомітет

Немає коментарів:

Дописати коментар