середу, 1 липня 2020 р.

Лiто i книжковий водограй! 
До бiблiотеки завiтай!


  Лiто в розпалi, але про школу забувати не слiд. До уваги допитливим читачам бiблiотека iм. Ю.Словацького пропонуэ добiрку захоплюючих книг, якi будуть цiкавi не лише дiтям, а й iхнiм батькам.
   100 фактiв про видатних учених  [Текс] / Джон Фаридон. Пер. з англ. К.Козачук. - К.: Вид. група КМ БУКС, 2018. - 40с.:iл.
   Книжка містить ключову інформацію про наукові відкриття й теорії, викладену в формі стислих пронумерованих фактів. Захопливі відкриття й теорії - у 100 фактах, неймовірних ілюстраціях і дотепних малюнках. Прочитайте про блискучі ідеї математичних геніїв, приголомшливі дослідження астрономів і надзвичайних хіміків сучасності. Для дітей молодшого шкільного віку.
    100 фактыв про собак i цуценят [Текс] / Камiла де ла Бадуйэр; Пер з англ К. Козачук. - К.: Вид. група КМ БУКС, 2018. - 48. - 48с.
      Чудова ілюстрована книжка знайомить дітей молодшого шкільного віку з представниками родини псових. Наведена різноманітна інформація про собак: діти навчаться піклуватися про новонароджене цуценя, дізнаються про найдивовижніші породи домашніх улюбленців, про звички вовків і багато іншого. Книжка містить легенди і казки про найкращих друзів людини, а також цікаві завдання.
     Мензатюк Зiрка. Таэмниця козацькоъ шаблi. Пригодницька повiсть [Текс] . - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2019, нова редакцiя, вид. 2 - ге. - 160с.
    Усе почалося з того, що в сімейства Руснаків зявилася Машка - пошарпаний, але все ж нічогенький автомобільчик. А далі... привид повідомив, що старовинна реліквія у небезпеці, - і почалися шалені перегони, небезпечна, сповнена містики і захвату мандрівка замками України у пошуках козацької шаблі...Ця пригодницька повість Зірки Мензатюк рекомендується для читання у шкільній програмі з української літератури учнями пятих класів. 
       Орелi Сарразен. Футбол [Текс]  / пер. з франц. Дарii Бiбковоi. - Киiв: Книголав, 2019. - 96с.
«Футбол» французького автора Орелі Сарразена ? чудово ілюстрований довідник для найменших читачів, в якому докладно пояснюється, чим же є вид спорту, що інколи змушує дорослих поводитися як діти, а малечу ? прагнути перемоги з усією серйозністю та відповідальністю.
   Перельман Я.I. Захоплююча алгебра [Текс] / Перельма; пер. з рос., передм., прим. В.О Тадаэва. - Тернопiль: Навчальна книга - Богдан, 2019. - 336с.:iл.
     Книга перекладена багатьма мовами світу. Повний переклад українською мовою виходить уперше. Книга зацікавить усіх, хто хоче мати правдиве уявлення про ма- тематику, зокрема, — переконливі свідчення про можливості її прак- тичного застосування.
     Перельман Я.I. Захоплююча геометрiя [Текс] / Перельма; пер. з рос., передм., прим. В.О Тадаэва. - Тернопiль: Навчальна книга - Богдан, 2018. - 288с.:iл.
      Прочитавши книгу, читач знатиме незмірно більше про застосування геометрії, ніж про це можна довідатися з десятків «шкільних» підручників та посібників.Видання зацікавить не тільки тих, хто вже любить і займається математикою, а й усіх, хто хотів би мати про неї правдиве уявлення, зокрема, знати про її справжнє місце у нашому житті.
       Python. Кодування для майбутнiх [Текс]  / Пер. з англ. Н.Гордыэнка. - К.: Видавнича група КМ БУКС, 2019. - 96с.:iл.
        Книга «Python. Кодування для майбутніх програмістів» — це простий і водночас досить повний вступ до програмування із використанням мови Python, яку швидко опанує будь-який читач навіть без досвіду програмування.



Немає коментарів:

Дописати коментар