пʼятницю, 3 липня 2020 р.

«Книжковий острів на планеті літо»


    Читачі відпочивають і про читання не забувають...А в нагоді їм бібліотека ім.Ю.Словацького підготувала книжкову викладку, в якій представлені книги на різні смаки. 
  Кінні Дж.Щоденник слабака [Текст] : роман у малюнках / Дж.Кінні: Пер. з англ. Д.Шостка. - К.: Видавнича група КМ БУКС, 2019. - 224с.
         "Щоденник слабака" - світовий бестселер, який читають діти у всьому світі! Головний герой книги Джефа Кінні - Грег Хеффлі. Він простий американський школяр, який потрапляє в різні смішні й сумні історії. Щоденник, який він веде, сповнений веселих записів та історій з життя.
Кінні Дж.Щоденник слабака. Бридка правда[Текст] : роман у малюнках / Дж.Кінні: Пер. з англ. М. Пухлій. - К.: Видавнича група КМ БУКС, 2019. - 224с.
        Ґреґ Гефлі завжди поспішав вирости. Та чи справді процес дорослішання такий, яким його уявляють діти? Перед Ґреґом раптово постають проблеми спільних вечірок для дівчат і хлопців, збільшення кола обов'язків та інші не надто приємні зміни, що супроводжують дорослішання – і все це без найкращого друга Роулі. Чи зможе Ґреґ прорватися самотужки? А чи доведеться йому пізнати «бридку правду»?
Кінні Дж.Щоденник слабака. 33 нешастя [Текст] : роман у малюнках / Дж.Кінні: Пер. з англ. М. Пухлій. - К.: Видавнича група КМ БУКС, 2019. - 224с.
        Книги серії «Щоденник слабака» Джефа Кінні — це легка, проста та зрозуміла, цікава та дуже оптимістична дитяча література, яка захопить юного читача, мотивуватиме його ніколи не здаватися і не опускати руки, які б випробування не спіткали його. Це багатогранні історії, сповнені відмінного авторського гумору Джефа Кінні. І хоч ці книги для дітей молодшого і середнього шкільного віку, та вони будуть цікаві як дітям так і дорослим.
Кокотюха А.А. Клуб Боягузів: повісті [Текст] / А.А.Кокотюха; худож. - оформлювач М.С. Мендор. - Київ: ДОВЖЕНКО БУКС, 2019. - 95с.
          Літня подорож до Львова приносить нові враження, нових знайомих і… нові пригоди. Цього разу нашим героям доведеться розплутувати загадку Клубу Боягузів – таємничого об’єднання, яке виявляється… Проте не будемо розкривати всі секрети… Та на цьому пригоди не закінчуються. Адже залишається ще так багато літа! Що б ви зробили, якби випадково врятували дочку мільйонера, яка, втім, виявляється не зовсім дочкою і, здається, веде якусь свою гру…
Мої перші казки [Текст] / Пер. з франц. Л.Кононовича. - К.: Видавнича група КМ БУКС, 2018. - 112с.
       Червона Шапочка, Білосніжка, Гензель і Гретель — усі вони жителі дивовижної Країни Казок. Познайомтеся з ними всіма та пориньте у неймовірні пригоди. Для дітей дошкільного віку. 
Перша миша на місяці [Текст] / Джеронімо Стілтон. - Х.: Видавництво "Ірбіс Комікси", 2019. - 48с.іл.
Політ на Місяць — маленький крок для Джеронімо Стілтона, але величезний стрибок для всіх мишей!Джеронімо Стілтон є редактором газети «Гризун» — найпопулярнішого видання на Мишачому острові. На дозвіллі він любить оповідати цікаві веселі історії. Цього разу Джеронімо мусить протидіяти своїм найзапеклішим ворогам — котам-піратам, які знайшли спосіб подорожувати в часі, щоб змінити історію...
Таємниця Сфінкса [Текст] / Джеронімо Стілтон. - Х.: Видавництво "Ірбіс Комікси", 2019. - 48с.іл.
        Це друга книга серії світового бестселеру про Джеронімо Стілтона. Пригода триває! Джеронімо Стілтон, миша, що є головним редактором газети “Гризун” і його друзі люблять подорожувати в часі та вивчати історію світу. Цього разу вони відвідують славний Єгипет у часи побудови пірамід. Команда потрапляє на будівництво однієї з найвідоміших споруд світу –Сфінкса, що має тіло лева та голову людини. Але коти-пірати вже тут і прагнуть змінити історію та переконати фараона побудувати Сфінкса зовсім по-іншому!


Немає коментарів:

Дописати коментар