пʼятницю, 8 червня 2018 р.

До уваги читачів! Фонди Кременецької ЦБС поповнились новими та надзвичайно цікавими  книгами. Невдовзі ви зможете прочитати їх , завітавши до наших бібліотек.

Кідрук М.

Зазирни у мої сни[Текст]:Роман/М.Кідрук. - Харків: 
Книжковий Клуб"Клуб Сімейного Дозвілля", 2018. - 528с.





«Зазирни у мої сни» — роман у жанрі драматичного технотрилера українського письменника Макса Кідрука.У книзі розповідається про п'ятирічного хлопчика Тео, в якого під час операції на 36 секунд зупиняється серце. Хоч лікарям і вдалося витягнути хлопчика зі стану клінічної смерті, з хлопчиком після операції починає відбуватись щось надприродне. Уві сні до нього навідується якась лиха сила. Родина намагається дізнатись, що ж не так із їх сином і звертається до лікарів. Але це «лихе» починає усвідомлювати, що за ним спостерігають.


Кідрук М. 
Любов і піраньї [Текст]:Роман/Макс Кідрук. - Харків,
 Книжковий Клуб"Клуб Сімейного Дозвілля", 2017. - 288с.

Любов і піраньї — автобіографічна книга мандрівника і письменника Максима Кідрука про його подорож до Бразилії.Після сварки зі своєю дівчиною автор напідпитку зі своїм другом вирішують їхати до Бразилії. Незважаючи ні на що, автор таки потрапляє до Бразилії, де його очікують різні пригоди. Роман детально описує деталі мандрівки Максима Кідрука, є кольорова вкладка із фотографіями автора.








                                                    Калитка К
                                                    Земля Загублених,або маленькі страшні казки [Текст]:
 оповідання/К.Калитко. - Львів: Вид - во Старого Лева,2017. -       224с.



Земля Загублених щодня дрейфує морями альтернативної географії строго паралельно із нашою щоденною, звичною географією. Земля Загублених виникла для того, щоб надто інші люди, витіснені з «нормального» світу, мали куди піти. Виросла з потреби в укритті та оперті. Вона перероджується і розростається щоразу, коли черговий інакший переживає свою відкинутість, і тому постійно оточена водою, як ембріон. Тому й усі неймовірно різні люди цього малого світу — так чи інакше родичі, так чи інакше повторюють долі одне одного. Ця книжка в ритмі дихання — про них. Кожна історія — як міст через воду, щоб пройти і навчитися дихати в унісон з іншими.



Кокотюха А.
                                                             Червоний [Текст]:Роман/ А.Кокотюха. - Харків:
        Книжковий Клуб "Сімейного Дозвілля", 2017. - 320с.

Книжка починається згадкою про премію роману за найкращий історико-патріотичний твір від "Коронації слова". І зрозуміло, чому. Роман справді найбільш історико-патріотичний із того, що доводилося цього року читати.
Червоний – це псевдо провідника осередку УПА на Волині. Історія його життя розповідається різними вустами: нашого сучасника Клима Рогозного, який знайшов зошити свого дядька-дисидента і журналіста; вірного радянській владі міліціонера, який дедалі більше ставить під сумнів офіційну версію подій; опального радянського офіцера на зоні, який також починає замислюватися, за що він воював і яку батьківщину захищав під впливом легендарного Червоного. Розказана переважно від імені цих нібито ідеологічних ворогів, історія Червоного виглядає переконливою і сповнює читача патріотичного запалу.
Діалоги героїв, знання предмету, навіть тюремний жаргон тих часів – над усім цим автор попрацював ретельно.




Дереш Л.
Спустошення [Текст]: Роман/Л.Дереш, - Львів:
Вид - во Анетти Антоненко, 2017.-375с.

«Спустошення» Дереша — це неофіційний гімн для мілленіалів та інтелектуальних кочівників. Це роман для тих, хто знає щось про маніпуляції свідомістю і медитацію, про хаос і несвідоме, про «чорних лебедів» і про Звіра, котрий крадеться у пітьмі.Цю книжку не вийде читати разом — її треба читати наодинці, вдумливо, входячи в її настрій і ритм, вловлюючи її красу. Так вона розкриється для того, хто шукає в літературі глибини. В цій книжці є атмосфера, є історія про любов і велику таємницю, кожна з яких по-своєму поглинає людину, даючи густе і неперевершене відчуття безнадії й романтики, як це вміє робити тільки Дереш.
Дашвар Л.
Покров [Текст]: Роман/ Люко Дашвар. - Харків: Книжеовий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2017. - 384с.

В основі сюжету нового твору Люко Дашвар «ПоКров» доля семи колін нащадків багатого хорунжого Яреми Дороша, який згрішив, закохавшись у юну Перпетую, і помер, не дочекавшись народження плода цієї злочинної любові.
Ображена дружина проклинає рід Дорошів, сподіваючись, що щастя та продовження в нащадках матиме лише гілка її сина, законного спадкоємця. Однак Перпетуя, котру життя закидає з Чернігівщини аж до Канади, вирішує інакше: зібрану ціною тяжких нестатків скриню із золотом вона заповідає нащадкам обох гілок роду Яреми. Минули роки.
У наш час Мар'яна переживє буремні події в країні і сімейну трагедію. Серед виру пристрастей вона зненацька дізнається, що в банку Канади їй належить величезна сума. Та не це турбує дівчину — ще більше хвилює її зустріч із дивним хлопцем Ярком…


Винничук Ю.П.
Лютеція [Текст]: Роман/Ю.П.Винничук. -
Харків: Фоліо, 2017. - 314с.

Роман «Лютеція»  – черговий постмодерний витвір Юрія Винничука з елементами містики, детективу, еротики, гумору і смутку. Автор зупиняється, як колись Данте, «на півдорозі», щоб озирнутися назад і довідатися, хто він насправді, прагнучи звести порахунки зі своїм молодечим бунтом проти навколишньої совєтської дійсності, розкопати щось більше про свою родину. І все це на тлі нестримних любовних пригод не тільки автора, але й львівського Дон Жуана 1840-х років Івана Вагилевича. Таємничу Лютецію, дівчину зі снів, розшукують герої роману. На перепоні цих пошуків стоїть не менш таємнича організація, члени якої носять імена карт. А десь поза цим світом триває Велика Битва, звістки про яку приносять ціною свого життя мужні Листарі, до яких належить і Лютеція.

Немає коментарів:

Дописати коментар