четвер, 16 березня 2017 р.


            Поспішаємо до дитячої бібліотеки!!!

Привіт, юний читачу!Чи так сталося, що тебе не вражає сама ідея читання? Що ж, цілком можливо, що вона здається тобі вкрай незручним заняттям порівняно з комп’ютерними іграми чи переглядом фільмів. Але, повір, читати книжки зараз набагато зручніше, ніж це було десять, сто, тисячу років назад ! Тому традиційно в кінці березня центральна бібліотека для дітей запрошує своїх читачів на Всеукраїнський тиждень дитячого читання «Книга – світ неймовірних історій». В програмі Тижня знайомство з новими книгами, конкурси, вікторини, інтелектуальні розваги. Розпочнеться Тиждень із свята книги «Із книгою і словом поріднися», яке відбудеться 23 березня о 14 годині, а також 27 березня о 14 годині. Тож тобі надається можливість просто взяти до рук книгу, погортати сторінки, подивитися малюнки та обрати книжку, яка тобі найбільше до вподоби. До зустрічі в бібліотеці.





Друзі, а ви знаєте, що 2 квітня світ відзначатиме Міжнародний день дитячої книги. Пропонуємо до свята порадувати маленьких відвідувачів бібліотек та подарувати «Дитячий» книжковий пакет бібліотекам, ознайомитися та придбати який можна за
посиланням http://livelibrary.com.ua/books/paket-ditiacha-kniga
Свято відзначається з 1967 року в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, з ініціативи Міжнародної ради дитячої книги. Свято покликане підкреслити надзвичайно важливу роль дитячої книги у вихованні та формуванні духовного та інтелектуального обличчя нових поколінь. 
Детальніше про акцію "Подаруй книги рідній бібліотеці" читайте на сайті http://livelibrary.com.ua/books 
#InternationalChildrensBookDay 
#подарунокбібліотеці

Немає коментарів:

Дописати коментар