вівторок, 22 березня 2016 р.

Підбиваємо підсумки роботи за 2015 рік



18 березня в Кременецькому РБК відбулася  нарада працівників культури району , де було  підбито підсумки   творчої та фінансово-господарської діяльності у 2015 році й визначено основні напрямки роботи на нинішній рік.










З роботою та досягненнями бібліотечних закладів району у 2015 році  присутніх ознайомила директор ЦБС Л.Щербатко.
Про роботу клубних закладів району в віршованій формі продекламувала методист РБК О.Черняк.Поділилася своїми здобутками та проблемами завідувачка книгозбірні с.Попівці Л.Зозуля
 У нараді брали участь начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Л.Антонюк , директор обласного департаменту культури Г.Шергей.які у своїх виступах торкнулися питань збереження та відродження культурної спадщини і традицій , проведення територіально-адміністративної реформи, виконання  планів і завдань котрі дадуть змогу привести заклади культури до вимог сьогодення,







 Підбиваючи підсумки роботи за 2015 рік , було визначено та нагороджено кращі колективи та окремі бібліотекарі  почесними грамотами.
Так за кращу організацію роботи з читачами - дітьми , особливий затишок , ауру добра і душевного тепла в номінації "Особливий клімат бібліотеки" нагороджено колектив міської бібліотеки-філії для дітей( завідувачка Микулич С). Колектив міської бібліотеки-філії для дорослих (завідувачка Трачук І). нагороджено за вагомий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання, підвищення рівня правової культури молоді.
 За багатогранність таланту , творчу вдачу . невичерпний природний оптимізм у номінації "Талант дарують людям" нагороджено бібліотекарів бібліотек-філій с.Куликів-Сікліцьку М.,с.Попівці- Зозулю Л.,с.Раславка- Демчук М.
Ветеранів праці ,бібліотекаря центральної районної бібліотеки для дітей Гаврилюк С. та зав.бібліотекою-філією с.Лідихів Лесик В., які віддано пропрацювали на бібліотечній ниві десятки років у номінації "Вибір на все життя" також нагороджено почесними грамотами. Колективи бібліотек для дорослих та для дітей м. Почаєва відмічено за професіоналізм, вірність обраній професії, активну участь у конкурсах та проектах. За професіоналізм , вірність своєму покликанню, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи у номінації "Майстер бібліотечної справи" нагороджено бібліотекаря ЦБ ім. Словацького Корецьку М.  На завершення присутні на нараді мали можливість переглянути виставу "Струни серця" представлену  акторами Кременецького народного аматорського театру.

Немає коментарів:

Дописати коментар