середу, 26 вересня 2018 р.

                  ІІІ західноукраїнський форум творців і                                шанувальників краєзнавчої та туристичної книги СТАРТУВАВ!

   Третій рік поспіль напередодні Всеукраїнського дня бібліотек проходить він у нашому старовинному місті і збирає справжніх поціновувачів вічного скарбу - книги.
26 вересня читачі ЦБ ім. Ю.Словацького, викладачі вищих навчальних закладів , бібліотекарі міста та району, інтеліґенція міста,студентство  мали можливість зустрітись з талановитою письменницею , яка вперше відвідала наше місто - Світланою Талан. 
Світлана Талан — українська письменниця  з Луганщини. Пише романи в жанрі «реальних історій», які їй підказує життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним лишається єдине: головна героїня її книжок — жінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до Батьківщини. Крім творів письменниці присутні на заході змогли ознайомитись з дитячою ,публіцистичною,художньою літературою інших авторів таких видавництв як "Богдан", "Фоліо", "Юнісофт", "Фабула","Ранок","Країна мрій" та інші. Наше свято продовжується !










Немає коментарів:

Дописати коментар