четвер, 3 листопада 2016 р.

                     Бібліотека - це слово, книга, знання.

                         
    
           Місячник шкільних бібліотек, що традиційно проходить у жовтні - це особливий період в житті кожного навчального закладу. 
           Шкільна бібліотека ЗОШ №3 - місце де кожен учень може отримати не тільки підручники та необхідні для навчання книги, але й вибрати цікавинку для дозвілля, просто поспілкуватись з друзями, дізнатись про книжкові новинки.
           В теперішній час не просто прищепити дітям любов до читання. Але шкільний бібліотекар-вчитель Діана Олександрівна Ковальчук вміє це зробити, бо використовує різні методи. Під час місячника коридори школи стають частинкою і продовженням бібліотеки. Виконані в художньому стилі плакати звертаються до учнів висловами видатних людей про читання, про книгу, про бібліотеку. 
           Бібліотека - це свобода. Свобода читати, свобода спілкуватись, це дозвілля...
           Шкільна бібліотека ЗОШ №3 співпрацює з центральною бібліотекою для дітей нашого міста. Дітям запам'яталися спільно проведені масові заходи до дня рідної мови, до дня захисників України, конкурси, вікторини, дні інформації.
           Цьогоріч такі міроприємства проведені в актовому залі школи з учнями 5-х та 7-го класів. Долучені до цього працівники центральної бібліотеки для дітей -Костовецька Ольга Володимирівна та Нестерук Олена Валеріївна розповіли школярам про книги, що є в бібліотеці з історії України, про Запорізьку Січ, цікавинки з сучасної дитячої прози. Зацікавила дітей розповідь завідувачки дитячої книгозбірні - Старух Орини Петрівни про періодичні видання. Особливе пожвавлення викликали вікторина та ігри, де окрім задоволення ще й можна було виграти солодкий приз.
           Співпраця центральної бібліотеки для дітей з шкільними бібліотеками - це актуально, корисно і потрібно.
                                                                                                                                                 
 Бібліотекар центральної бібліотеки для дітей        Казмірук Н. Г.
                                                                                                                                              





Немає коментарів:

Дописати коментар